Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на дві порції:
жасминовий рис 1 склянку
кальмари 2 шт.
креветки 12 шт.
гарбузовий сік 1/2 склянки
вершкове масло 50 г
сіль, перець
спаржа 1/2 пучка
печериці 150 г
ріпчасту цибулю 1 шт.
часник 1 зубчік
Спосіб приготування:
Кальмари очистити. Закип'ятити Воду і відварювати кальмари з креветками кілька хвилин (2-3) до м'якості, потім витягти і остудити. Зварити Рис, воду злити. У готовий рис вилити гарбузовий сік.
Додати вершкове масло. Посолити, поперчити і перемішати. Спаржу нарізати шматочками. Печериці нарізати скибочками і злегка обсмажити в рослинній олії.
Ріпчасту цибулю нарізати і викласти до грибів, продовжувати смажити. Додати в сковороду спаржу. Часник дрібно нарізати і викласти до інших інгредієнтів.
Кальмари нарізати кільцями, викласти на сковороду і прогріти разом з овочами та грибами. Рис викласти на тарілку, зверху викласти кальмари з овочами.
Прикрасити страву креветками і подати до столу.
Приємного апетиту!