Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на дві порції:
    жасминовий рис 1 склянку
    кальмари 2 шт.
    креветки 12 шт.
    гарбузовий сік 1/2 склянки
    вершкове масло 50 г
    сіль, перець
    спаржа 1/2 пучка
    печериці 150 г
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    часник 1 зубчік
    Спосіб приготування:
    Кальмари очистити. Закип'ятити Воду і відварювати кальмари з креветками кілька хвилин (2-3) до м'якості, потім витягти і остудити. Зварити Рис, воду злити. У готовий рис вилити гарбузовий сік.
    Додати вершкове масло. Посолити, поперчити і перемішати. Спаржу нарізати шматочками. Печериці нарізати скибочками і злегка обсмажити в рослинній олії.
    Ріпчасту цибулю нарізати і викласти до грибів, продовжувати смажити. Додати в сковороду спаржу. Часник дрібно нарізати і викласти до інших інгредієнтів.
    Кальмари нарізати кільцями, викласти на сковороду і прогріти разом з овочами та грибами. Рис викласти на тарілку, зверху викласти кальмари з овочами.
    Прикрасити страву креветками і подати до столу.
    Приємного апетиту!