Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    морква - 2 шт.
    перець солодкий червоний або жовтий - 1 шт.
    горіхи кешью - 75 гр.
    йогурт натуральний (дахі) - 3 ст. ложки
    олія (арахісове, кунжутне та ін.) - 2 ст. ложки
    насіння чорної гірчиці - 1 ст. ложка
    кінза - 2-3 гілочки
    сіль
    Приготування:
    Морква тонко наріжте або натріть на спеціальній тертці довгими смужками. Якщо вона дуже соковитий, відіжміть від надлишків соку. Перець очистити від насіння і плодоніжки.
    Дрібно порубайте, щоб потім, в салаті, він не позабивав колір моркви. Горіхи обсмажте на сковороді або під грилем і порубайте. Якщо будете смажити на сковороді, можете додати трохи олії.
    Підготовлені продукти посоліть і перемішайте. Додайте йогурт. На чавунній сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Покладіть на сковороду насіння гірчиці та смажте, поки вони не придбають сизий відтінок і не почнуть потріскує.
    Масло з горчичными насінням влийте в салат. Додайте подрібнені листя кінзи і перемішайте.