Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 середній баклажан,
    1 великий помідор,
    70 г бринзи,
    2 ст. ложки оливкової олії,
    сіль, перець за смаком.
    Приготування:
    Баклажан вимити і видалити хвостик. Нарізати кільцями і посолити. Дати постояти 20 хвилин.
    Кружечки баклажана викласти на деко, поперчити і збризнути олією. Запекти в духовці 15 хвилин при температурі 180-200 ° С. Дістати і остудити.
    Помідор порізати кружечками, сир скибочками. Форму трохи змастити маслом і викласти по черзі кружечки запечених баклажанів, помідорів і сиру.
    Збризнути маслом і знову помістити в духовку на 15 хвилин.
    Викласти на тарілку і прикрасити зеленню.
    Приємного апетиту!