Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 батон
    3 помідори
    2 червоних цибулини
    6 ст.л. маслинового масла
    150 г печериць
    50 г оливок (фаршированих червоним перцем)
    1 ст.л. кедрових горішків
    150 г консервованого тунця
    2 ст.л. білого сухого вина
    1 ст.л. лимонного соку
    2 зуб. часнику
    сіль, перець
    мелений мускат
    зелень
    Часник очистити. пропустити через прес, змішати з 4 ст.л. маслинові масла.
    Хліб нарізати на порційні шматки, полити часникової заправкою.
    Викласти на змащене деко і запікати в духовці протягом 5-7 хвилин при 180С.
    Фарш 1: помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, подрібнити і змішати з кедровими горішками. 1 цибулину обчистити, дрібно нарізати.
    Зелень (базилік, чебрець і інші) промити, обсушити, подрібнити. Змішати з помідорами і горішками.
    Фарш 2: печериці очистити, нарізати шматочками. У сковороді на розігрітій олії (2 ст.л.) обсмажити гриби протягом 3-5 хвилин.
    Посолити і поперчити за смаком, додати мускат, вино, нарізані оливки, перемішати.
    Фарш 3: решту цибулину обчистити, нарізати. З консервованого тунця видалити надлишки масла, змішати з нарізаною цибулею, посолити і поперчити за смаком, заправити лимонним соком.
    На готові тости викласти підготовлені інгредієнти.