Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 4 порції:
    1 велика гарбуз баттернат (горіхова)
    3 ст. л. соняшникової олії
    3 ст л прозорого рідкого меду
    1 ст л апельсинового соку
    2 ч л зернистою гірчиці
    2 ст л кунжутного насіння
    Інструкції:
    1. Розігріти духовку до 200 ° С. Гарбуз очистити і порізати на шматочки 4 см, очищаючи від насіння. Покласти гарбуз в каструлю з киплячою водою, знову довести до кипіння і варити 4 хвилини до м'якості зовні, але збереження щільності всередині. Злити і протерти насухо.
    2. Налити соняшникову олію в форму і розігрівати 5 хвилин.
    3. Акуратно додати гарбуз в масло і перемішати з усіх боків. Запікати 35 хвилин до м'якості і золотистої скориночки.
    4. Злити зайве масло. Змішати мед, апельсиновий сік і гірчицю з кунжутним насінням і побризкати гарбуз. Готувати ще 5 хвилин.