Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    яйце - 8 шт.
    помідори - 4 шт.
    маслини без кісточок - 2 ст. ложки
    сіль
    молоко - 2 склянки
    зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка
    цибуля зелена рубаний - 1 ст. ложка
    олія рослинна - 3 ст. ложки
    сир адигейський - 150 гр.
    салат - 1 качан
    зелень кропу - 6 гілочок
    знежирений йогурт без цукру - 200 мл
    Приготування:
    Для омлету збийте яйця, молоко, половину рубаної зелені, сіль. 2 столових ложках розігрітого масла підсмажте 2 омлету. Сир наріжте скибочками, викладіть на гарячі омлети.
    Кожен омлет скрутіть трубочкою, розріжте трубочки навпіл. Помідори розріжте на 8 скибочок кожен. Вистеліть листям салату дно тарілок, зверху покладіть трубочки омлету і помідори.
    Полийте помідори залишилися рослинним маслом. При подачі оформіть гілочками кропу, маслинами.
    Окремо подайте йогурт, заправлений що залишилася рубаною зеленню і сіллю.
    Приємного апетиту!