Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля - 1,75 кг
    яйце для пиріжків - 1 шт.
    яйце для начинки - 1 шт.
    борошно пшеничне - 25 гр.
    капуста квашена свіжа - 250 гр.
    олія рослинна - 100 мл
    цибуля ріпчаста - 50 гр.
    масло вершкове - 90 гр.
    цукор
    сіль
    Приготування:
    Відварену картоплю протріть гарячим, додайте сіль, яйце і перемішайте.
    Рубану свіжу капусту підсмажте в частині олії, посоліть, додайте пассерованый на олії цибулю, сире яйце, перемішайте.
    Квашену капусту підсмажте на олії з цибулею і додайте цукор за смаком, долийте води або бульйону і тушкуйте 30 хвилин.
    Картопляну масу зробіть круглі коржики, загорніть у них капустяну начинку, сформуйте пиріжки, запаніруйте в борошні і обсмажити в маслі, що залишилося.
    Подайте в гарячому вигляді з розтопленим вершковим маслом.
    Приємного апетиту!