Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 2 порції)
    * кабачки 250 г
    * сир типу Гауда 50 г
    * в'ялені томати в маслі 3-4 шт.
    * вершкове масло 20г
    * тертий сир 20 г
    * вівсяні пластівці 20 г
    * оливкова олія
    * перець
    Спосіб приготування:
    Вогнетривкі форми змастити маслом. Очищені кабачки нарізати невеликими кубиками. Викласти кабачки у форми.
    Сир нарізати кубиками і викласти у форми.
    Томати нарізати і викласти у форми, поперчити. Натерти вершкове масло і 20 г сиру. Викласти до масла і сиру пластівці, перемішати.
    Вийшла суміш викласти поверх кабачків, сиру і томатів. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати 15-20 хвилин.
    Подавати з зеленим салатом і м'яким хлібом. Приємного апетиту!