Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    4 картоплини,
    100 г свіжих шампіньйонів,
    1 яйце,
    50 г борошна,
    1 морква,
    1 цибулина,
    рослинна олія,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Картоплю обчистити і порізати невеликими скибочками.
    Відварити, розім'яти і остудити.
    Додати яйце, борошно і посолити.
    Скачати кульки.
    Відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини.
    Дрібно нашинковану цибулю та скибочками порізані гриби обсмажити на рослинній олії 3-5 хвилин.
    Додати терту моркву і посолити.
    Викласти колобки в глибоку тарілку і зверху викласти грибну засмажку. Посипати дрібно нарубаною петрушкою. Подавати гарячими зі сметаною.
    Приємного апетиту!