Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * мідії 12 шт.
    * тигрові креветки 12 шт.
    для соусу:
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * морква 1 шт.
    * перчик чилі 1 шт.
    * часник 2 зубчіка
    * томати 2 шт.
    * солодкий перець 2 кольорів 2 шт.
    * томатна паста 1-2 ст. л.
    * зелень італійська сушена 1/2 ст. л.
    * рослинна олія
    * сіль, перець, червоний солодкий перець за смаком
    * на гарнір: відварений рис
    Спосіб приготування:
    У сковороді розігріти олію. Часник дрібно нарізати. Маленький перець чилі розрізати навпіл, видалити зерна, дрібно нарізати і викласти разом з часником в сковороду - злегка обсмажити.
    Моркву нарізати дрібним кубиком і викласти на сковороду. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти на сковороду.
    Солодкий перець нарізати кубиком і викласти на сковороду, перемешать.Томаты нарізати кубиками і викласти до інших інгредієнтів.
    Додати до овочів томатну пасту. Акуратно все перемішати, влити 1/2-3/4 склянки кип'яченої води.
    Додати трави, сіль і перець, перемішати і згасити всі хвилин 5.Затем викласти в соус мідії.
    Викласти креветки, прогріти морепродукти близько 5 хвилин і зняти з плити.
    Відварити рис.
    Викласти на тарілку рис, розкласти морепродукти і подати до столу.
    Приємного апетиту.