Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля - 800 гр.
    яйце - 1 шт.
    гриби - 500 гр.
    цибуля ріпчаста - 1 головка
    олія рослинна - 4 ст. ложки
    сухарі панірувальні - 200 гр.
    морква - 1 шт.
    зелень кропу рубана - 2 ст. ложки
    перець чорний мелений
    сіль
    яйця варені - 2 шт.
    Приготування:
    Гриби наріжте кубиками, обсмажте на олії. Посоліть і поперчіть на смак. Цибулю порубаєте, обсмажте на олії, додайте нарізану кубиками моркву, смажте 5 хвилин.
    Варені яйця порубайте і перемішайте з зеленню, грибами, цибулею та морквою. Картоплю відваріть і гарячим розімніть товкачем або подрібніть блендером.
    До картоплі додайте яйце і добре перемішайте, щоб вийшла м'яка маса. Розділіть картопляну масу на 16 шматочків і сформуйте з них коржики.
    В центр кожної коржі викладіть грибну начинку. Краю коржів з'єднайте, закриваючи начинку і надайте зразам форму цеглинки.
    Запаніруйте зрази в сухарях і обсмажте на олії до утворення рум'яної скоринки.
    Приємного апетиту!