Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    гливи або печериці - 200 гр;
    червона цибуля - 1 шт;
    бальзамічний оцет - 50 мл;
    чіабата;
    оливкова олія.
    Ріжемо цибулю і кладемо в сковорідку, розігріту зі столовою ложкою оливкової олії. Смажимо до появи золотинок пару хвилин.
    Далі виливаємо в сковорідку і бальзамічний оцет увариваем на повільному вогні мінут 7.
    Тим часом нарізані гриби.
    Відправляємо їх до цибулі, після того, як оцет увариться. Трохи солимо. Смажимо всі разом на середньому вогні 3-5 хвилин, періодично помішуючи.
    Ріжемо чіабату на порційні шматки. Підсмажуємо кожен в тостері або на сковороді гриль.
    У мене вони в тостер не поміщається, тому я кладу НА тостер і смажу зверху, один раз перевернувши.
    Готові шматки хліба перекладаємо на тарілку і збризкуємо смачним оливковою олією. (У мене зі смаком трюфеля).
    Зверху на кожен шматок чіабатти викладаємо начинку. Відразу на стол.У мене вийшло 5 великих брускетт.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна