Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    На 4 порції:
    500 г макаронів, наприклад, пенне або черепашок
    1 маленький качан цвітної капусти, порізаний на суцвіття
    1 ст. л. оливкової олії
    1 маленька цибулина, дрібно порізана
    2 зубчики часнику, дрібно порізаних
    2 червоних гострих перцю чилі, дрібно порізаних
    2 помідори, дрібно порізаних
    Інструкції:
    1. У великій каструлі з підсоленою водою макарони відварити за інструкціями на упаковці, додавши цвітну капусту разом з маленькими ніжними зеленими листочками на останні 5 хвилин.
    2. Тим часом розігріти олію в сковороді і обсмажити цибулю, часник і чилі протягом 3-4 хвилин до м'якості.
    Додати помідори і готувати кілька хвилин до м'якості. Додати ополоник води, в якій варяться макарони, потім приправити сіллю і перцем.
    3. Злити макарони і капусту не дуже ретельно, щоб цвітна капуста зберегла трохи вологи. Повернути в каструлю і перемішати з соусом. Розділити по тарілках і подавати.