Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Вам знадобиться
    борошно пшеничне - 200г;
    вода тепла - близько 250мл;
    цукор - 1-2 ч.л.;
    сухі дріжджі - 1 ч.л.;
    сіль - за смаком;
    морква - 1 шт. (середнього розміру); олія для смаження
    Борошно просіяти, змішати з цукром, сіллю і сухими дріжджами. У теплу воду, постійно помішуючи, додати борошняну суміш. Тісто накрити серветкою і поставити в тепле місце для підйому (на це піде приблизно 1 годину).
    Морква промити, очистити і натерти на дрібній терці. Після того, як тісто підніметься, додавати до нього терту моркву.
    Нагріти сковороду, влити олію і викладати столовою ложкою тісто. Оладки обсмажити в маслі з обох боків до світло коричневого кольору.
    Важливо, щоб оладки встигли пропектися. Готові оладки розкласти на паперові серветки, щоб вбрався надлишок олії. Готові оладки можна посипати цукровою пудрою або дрібним цукром.