Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    пшоно - 0,5стакан;
    молоко - 1 стакан;
    яйця - 1шт;
    сіль - 0,5ч.л;
    цукор - 1ст.л;
    вершкове масло - 50г;
    вода - 0,5л.
    Приготування:
    Наливаємо воду, додаємо до неї сіль і цукор і доводимо до кипіння. Поки вода закипає - пару раз промиваємо пшоно в теплій воді.
    вже В киплячу воду додаємо промите пшоно, варити на слабкому вогні до готовності (7-8 хвилин).
    Перекладаємо кашу у горщик (разом з водою, яка, можливо, залишиться в каструльці), додаємо масло, яйця, вливаємо молоко, все ретельно перемішуємо.
    Відправляємо в заздалегідь нагріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
    Все, наша каша готова!
    Від себе:
    Я додавала ще родзинки і курагу, але врахуйте, що вони вбирають воду - треба збільшити кількість вода на 0,5 склянки.
    Фото і рецепт: horo6aya