Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Пропоную вашій увазі чудовий хрусткий картопляний гратін. Що може бути простіше, порізати картопля, цибуля, а виходить неймовірно смачно, прованські трави роблять свою справу. Спасибо За рецепт Ані anna_mavritta з жж.
    Інгредієнти:
    Картопля - 6 шт
    Цибуля ріпчаста (у мене червоний) - 2 шт
    Прованські трави
    Вершкове масло (розтоплене) - 3 ст. л.
    Сіль
    Перець чорний мелений
    Приготування:
    Картоплю очистити від шкірки і нарізати тонкими кружальцями. Бажано картопля брати одного розміру, але у мене різного.
    Дві цибулини обчистити від лушпиння і нарізати кільцями. Я взяла червоний, в рецепті джерело був звичайний - ріпчаста.
    Жароміцну форму змастити маслом. Викласти картоплю і цибулю. Посолити, поперчити,посипати прованськими травами. Залити розтопленим вершковим маслом.
    Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 1,5 годин, якщо верх почне пригорати, то закрити форму фольгою.
    Час запікання може змінюватися залежно від особливостей вашої духовки .
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ттшка