Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    гарбуз - 1 кг;
    гострий перець, імбир - за смаком;
    зелений кардамон - 2-3 коробочки;
    сіль (велика, краще морська) - 2 ч.л.
    Приготування:
    Гарбуз очистити від насіння. Овощечисткой зрізати шкірку. Нарізати скибочками товщиною 1.5-2 см: більш тонкі скибочки швидко висохнуть, а більш товсті вийдуть пареными, а не печені.
    вогнетривку форму Змастити вершковим маслом і щільно покласти скибочки гарбуза. Приправити гарбуз гострої паприкою, імбир, кардамон (коробочки залишити цілими).
    Посипати крупною сіллю (краще морської): сіль повинна бути великою, щоб не розчинилася відразу, чому гарбуз стане водянистої.
    Запікати в попередньо прогрітій до 180 С духовці приблизно 1 годину.
    Рецепт: Олена Покровська