Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    яйця - 4 шт.
    борошно - 1\\2 склянки
    молоко - 1\\2 склянки
    рис - 50 гр.
    зелена цибуля - 1 пучок
    рослинна олія - 1 ст. ложка
    сіль , спеції за смаком
    Одне яйце зваріть круто, у останніх трьох відокремте жовтки від білків.
    Збийте 3 жовтки з молоком і борошном, вмішайте до них збиті в піну білки.
    Отриману масу вилийте на велику сковороду або лист і запечіть в духовці. Промийте рис і відваріть його.
    Зелений лук порубаєте, злегка обсмажте на олії. Змішайте рис з цибулею і рубаним вареним яйцем, посоліть.
    На спечений пласт тіста викладіть рисову начинку і загорніть у вигляді рулету.
    Такий же рулет можна зробити і з капустяної начинкою.
    Приємного апетиту!