Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 авокадо
    1 червона цибулини
    2 гілочки базиліка
    3-4 томати (можна черрі)
    5 ст.л. винного оцту
    2 ст.л. води
    1 ч.л. цукру
    3 ст.л. рослинного масла
    сіль
    перець
    листя салату
    Зробити соус: змішати оцет, олію і воду, додати сіль, перець, цукор.
    Все ретельно збити з допомогою віночка.
    Цибулину обчистити, нарізати дрібними кубиками. Базилік промити, очистити листочки.
    Помідори промити, нарізати кубиками (черрі - половинками).
    Овочі і базилік залити підготовленим соусом. Авокадо промити, розрізати і видалити кісточки.
    Потім за допомогою столової ложки відокремити м'якоть від шкірки, нарізати кубиками.
    Додати до овочів і перемішати. Подавати на листя салату.