Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
2 авокадо
1 червона цибулини
2 гілочки базиліка
3-4 томати (можна черрі)
5 ст.л. винного оцту
2 ст.л. води
1 ч.л. цукру
3 ст.л. рослинного масла
сіль
перець
листя салату
Зробити соус: змішати оцет, олію і воду, додати сіль, перець, цукор.
Все ретельно збити з допомогою віночка.
Цибулину обчистити, нарізати дрібними кубиками. Базилік промити, очистити листочки.
Помідори промити, нарізати кубиками (черрі - половинками).
Овочі і базилік залити підготовленим соусом. Авокадо промити, розрізати і видалити кісточки.
Потім за допомогою столової ложки відокремити м'якоть від шкірки, нарізати кубиками.
Додати до овочів і перемішати. Подавати на листя салату.