Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    6-8 білих грибів,
    100 г булгура,
    1 цибулина,
    1 морква,
    рослинна олія,
    зелень кропу,
    сіль, перець.
    Приготування:
    Гриби почистити і нарізати кубиками.
    Дрібно нашинковану цибулю обсмажити на рослинній олії, додати гриби. Обсмажувати 3-5 хвилин.
    Додати моркву нарізану соломкою.
    &Додати frac12; склянки води і добре промиті булгур. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою ще 30-35 хвилин Посолити і поперчити. Додаючи води по необхідності.
    Викласти на тарілку і посипати дрібно нашаткувати кропом.
    Приємного апетиту!