Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
баклажан - 1 шт.
борошно пшеничне - 1 ст. ложка
зелена цибуля - 10 гр.
рослинна олія - 3 ст. ложки
шпинат рубаний - 2 ст. ложки
листя зеленого салату – 10 гр.
зелень петрушки - 10 гр.
солодкий перець - 1 шт.
помідор - 1 шт.
сіль за смаком
Приготування:
Очищений баклажан наріжте кружечками, запаніруйте в борошні і обсмажте до утворення рум'яної скоринки.
Зелену цибулю наріжте і обсмажте на олії, додайте шпинат, салат, частина нарізаних солодкого перцю, зелені петрушки і помідори.
Спасеруйте. Посоліть. Баклажан заправте пасерованими овочами і тушкуйте в духовці 10-15 хвилин.
Охолодіть. Подавайте, прикрасивши зеленню петрушки і кільцями перцю.
Приємного апетиту!