Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    баклажан - 1 шт.
    борошно пшеничне - 1 ст. ложка
    зелена цибуля - 10 гр.
    рослинна олія - 3 ст. ложки
    шпинат рубаний - 2 ст. ложки
    листя зеленого салату – 10 гр.
    зелень петрушки - 10 гр.
    солодкий перець - 1 шт.
    помідор - 1 шт.
    сіль за смаком
    Приготування:
    Очищений баклажан наріжте кружечками, запаніруйте в борошні і обсмажте до утворення рум'яної скоринки.
    Зелену цибулю наріжте і обсмажте на олії, додайте шпинат, салат, частина нарізаних солодкого перцю, зелені петрушки і помідори.
    Спасеруйте. Посоліть. Баклажан заправте пасерованими овочами і тушкуйте в духовці 10-15 хвилин.
    Охолодіть. Подавайте, прикрасивши зеленню петрушки і кільцями перцю.
    Приємного апетиту!