Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
гливи або печериці - 200 гр;
червона цибуля - 1 шт;
бальзамічний оцет - 50 мл;
чіабата;
оливкова олія.
Ріжемо цибулю і кладемо в сковорідку, розігріту зі столовою ложкою оливкової олії. Смажимо до появи золотинок пару хвилин.
Далі виливаємо в сковорідку і бальзамічний оцет увариваем на повільному вогні мінут 7.
Тим часом нарізані гриби.
Відправляємо їх до цибулі, після того, як оцет увариться. Трохи солимо. Смажимо всі разом на середньому вогні 3-5 хвилин, періодично помішуючи.
Ріжемо чіабату на порційні шматки. Підсмажуємо кожен в тостері або на сковороді гриль.
У мене вони в тостер не поміщається, тому я кладу НА тостер і смажу зверху, один раз перевернувши.
Готові шматки хліба перекладаємо на тарілку і збризкуємо смачним оливковою олією. (У мене зі смаком трюфеля).
Зверху на кожен шматок чіабатти викладаємо начинку. Відразу на стол.У мене вийшло 5 великих брускетт.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна