Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * квашена капуста - 1 кг;
    * подкопченые сосиски в натуральній оболонці (тут телячі) - 600 гр;
    * цибуля - 1 шт;
    * часник - 3 зубчіка;
    * розмарин - 2 гілочки;
    * качиний жир - 2 ст.л.;
    * рослинна олія - 3-4 ст.л.
    дрібно Ріжемо-дрібно очищений часник.
    Цибулю ріжемо чверть-кільцями. В розігріту з рослинним маслом глибоку сковороду покласти цибулю і часник і 1-2 хвилини пасеруємо до м'якості.
    Капусту викладаємо на дошку і грубо кілька разів ріжемо ножем з відстанню 4-5 см (тому як правило вона нашинкована довгими "нитками\ покладіть його зверху, як на фото, закрийте кришкою і почекайте, поки він не расстает, потім перемішайте.
    Аромати вашу квартиру наповнять такі, мама-дорога!Тушкуємо капусту 20 хвилин на малому вогні, періодично помішуючи.
    Коли на сковорідці стає сухо, додаємо трохи гарячої води, щоб не заливати маслом.
    Тим часом ріжемо сосиски кружечками.
    У розмарину відокремлюємо листочки від стебел і дрібно нарізаємо.
    Додаємо сосиски і розмарин в капусту і продовжуємо тушкувати ще хвилин 40. (В цілому вона повинна гаситися годину - не менше, до впевненого золотисто-коричневого кольору).
    одразу Подаємо на стіл. Не встигнете озирнутися, сковорідка буде порожня.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна