Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* квашена капуста - 1 кг;
* подкопченые сосиски в натуральній оболонці (тут телячі) - 600 гр;
* цибуля - 1 шт;
* часник - 3 зубчіка;
* розмарин - 2 гілочки;
* качиний жир - 2 ст.л.;
* рослинна олія - 3-4 ст.л.
дрібно Ріжемо-дрібно очищений часник.
Цибулю ріжемо чверть-кільцями. В розігріту з рослинним маслом глибоку сковороду покласти цибулю і часник і 1-2 хвилини пасеруємо до м'якості.
Капусту викладаємо на дошку і грубо кілька разів ріжемо ножем з відстанню 4-5 см (тому як правило вона нашинкована довгими "нитками\ покладіть його зверху, як на фото, закрийте кришкою і почекайте, поки він не расстает, потім перемішайте.
Аромати вашу квартиру наповнять такі, мама-дорога!Тушкуємо капусту 20 хвилин на малому вогні, періодично помішуючи.
Коли на сковорідці стає сухо, додаємо трохи гарячої води, щоб не заливати маслом.
Тим часом ріжемо сосиски кружечками.
У розмарину відокремлюємо листочки від стебел і дрібно нарізаємо.
Додаємо сосиски і розмарин в капусту і продовжуємо тушкувати ще хвилин 40. (В цілому вона повинна гаситися годину - не менше, до впевненого золотисто-коричневого кольору).
одразу Подаємо на стіл. Не встигнете озирнутися, сковорідка буде порожня.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна