Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
сир фета - 250 гр.
цибуля ріпчаста червоний - 1 головка
перець чилі зелений - 1 шт.
оливкова олія - 70 мл
сік 1 лимона
молоко - 2 ст. ложки
йогурт - 3 ст. ложки
перець чорний мелений
Приготування:
Перець чилі покладіть на деко і поставте в духовку, розігріту до 230 С. Запікайте перець до тих пір, поки його шкірка не почорніє.
Перець вийміть, покладіть в целофановий пакет, зав'яжіть його і залиште на 30-40 хвилин.
Потім вийміть з перець пакету, очистіть від шкірки, розріжте вздовж, видалити серцевину з насінням. Сир наріжте кубиками. Цибулю наріжте кружечками.
У велику чашку покладіть запечений перець, додайте сир, цибуля, залишилися інгредієнти, подрібніть суміш блендером в однорідну масу.
Якщо діп вийшов занадто густий, додайте ще 1-2 столові ложки молока.
При подачі викладіть діп на блюдо або в салатник. Подавайте його зі свіжим хлібом та оливками.
Приємного апетиту!