Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    сир фета - 250 гр.
    цибуля ріпчаста червоний - 1 головка
    перець чилі зелений - 1 шт.
    оливкова олія - 70 мл
    сік 1 лимона
    молоко - 2 ст. ложки
    йогурт - 3 ст. ложки
    перець чорний мелений
    Приготування:
    Перець чилі покладіть на деко і поставте в духовку, розігріту до 230 С. Запікайте перець до тих пір, поки його шкірка не почорніє.
    Перець вийміть, покладіть в целофановий пакет, зав'яжіть його і залиште на 30-40 хвилин.
    Потім вийміть з перець пакету, очистіть від шкірки, розріжте вздовж, видалити серцевину з насінням. Сир наріжте кубиками. Цибулю наріжте кружечками.
    У велику чашку покладіть запечений перець, додайте сир, цибуля, залишилися інгредієнти, подрібніть суміш блендером в однорідну масу.
    Якщо діп вийшов занадто густий, додайте ще 1-2 столові ложки молока.
    При подачі викладіть діп на блюдо або в салатник. Подавайте його зі свіжим хлібом та оливками.
    Приємного апетиту!