Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г м'ясного фаршу,
    50 г рису,
    5 болгарських перців,
    2 цибулини,
    1 морква,
    3 помідори,
    рослинна олія,
    сіль, перець за смаком.
    Приготування:
    Рис відварити до готовності і остудити.
    М'ясний фарш змішати з дрібно нашинкованою цибулею. Додати яйце і рис. Посолити і поперчити.
    Підготовлені перці нафарширувати.
    Другу цибулю нашинкувати, моркву натерти на терці. Всі обсмажити на рослинній олії.
    Додати порізані кубиками помідори. Тушкувати 3-5 хвилин. Посолити.
    Перці скласти в каструлю і залити зверху засмажкою з овочів. Додати пів склянки води.
    Поставити каструлю на середній вогонь і тушкувати 20-25 хвилин. Якщо буде потрібно, підливати потроху води.
    Викласти на блюдо подушку з овочів і пару перчиків. Посипати свіжою зеленню.
    Приємного апетиту!