Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г м'ясного фаршу,
50 г рису,
5 болгарських перців,
2 цибулини,
1 морква,
3 помідори,
рослинна олія,
сіль, перець за смаком.
Приготування:
Рис відварити до готовності і остудити.
М'ясний фарш змішати з дрібно нашинкованою цибулею. Додати яйце і рис. Посолити і поперчити.
Підготовлені перці нафарширувати.
Другу цибулю нашинкувати, моркву натерти на терці. Всі обсмажити на рослинній олії.
Додати порізані кубиками помідори. Тушкувати 3-5 хвилин. Посолити.
Перці скласти в каструлю і залити зверху засмажкою з овочів. Додати пів склянки води.
Поставити каструлю на середній вогонь і тушкувати 20-25 хвилин. Якщо буде потрібно, підливати потроху води.
Викласти на блюдо подушку з овочів і пару перчиків. Посипати свіжою зеленню.
Приємного апетиту!