Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    гарбуз - 2 шт. (приблизно за 1 кг);
    курячі грудки - 2 шт.;
    сметана - за смаком;
    сіль, мелений чорний перець - за смаком
    Приготування:
    У тыковок зрізати верхівку.
    Ложкою виколупати насіння і зрізати гарбузову м'якоть, (товщиною приблизно 1 см).
    З курячих грудок зрізати м'ясо і порубати на маленькі шматочки. Перекласти м'ясо в миску, приправити сіллю і меленим перцем. Додати подрібнену на терці гарбузову м'якоть і сметану.
    Наповнити начинкою гарбуз. Поставити тыковки в глибоке деко та накрити зрізаними гарбузовими верхівками.
    деко влити воду (рівень води має бути не менше 2 см). Піч фаршировану гарбуз при 180С близько 1 години.
    Автор: Олена Покровська