Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
гарбуз - 2 шт. (приблизно за 1 кг);
курячі грудки - 2 шт.;
сметана - за смаком;
сіль, мелений чорний перець - за смаком
Приготування:
У тыковок зрізати верхівку.
Ложкою виколупати насіння і зрізати гарбузову м'якоть, (товщиною приблизно 1 см).
З курячих грудок зрізати м'ясо і порубати на маленькі шматочки. Перекласти м'ясо в миску, приправити сіллю і меленим перцем. Додати подрібнену на терці гарбузову м'якоть і сметану.
Наповнити начинкою гарбуз. Поставити тыковки в глибоке деко та накрити зрізаними гарбузовими верхівками.
деко влити воду (рівень води має бути не менше 2 см). Піч фаршировану гарбуз при 180С близько 1 години.
Автор: Олена Покровська