Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
картопля - 8 шт.
вершки - 8 ст. ложок
цибуля ріпчаста - 2 головки
цибуля зелена - 250 гр.
часник - 4 зубчики
олія рослинна - 2 ст. ложки
капуста квашена - 200 гр.
естрагон - 4 гілочки
перець чорний мелений
сіль
Приготування:
Картоплю відваріть в шкірці, потім очистіть, молоду картоплю можна використовувати з шкіркою. Бульби розріжте вздовж, відокремивши подобу кришечки.
З гарячого картоплі вийміть частина серцевини і відразу розімніть її вилкою, потім змішайте з вершками і посоліть.
Для начинки ріпчаста і зелену цибулю дрібно наріжте, часник порубайте. Цибуля і часник обсмажте на олії, додайте капусту і тушкуйте, помішуючи, до її розм'якшення.
Поперчіть, посоліть, якщо необхідно. Додайте розім'яту серцевину картоплі, перемішайте.
Бульби картоплі наповніть начинкою і накрийте "кришечками". Картопля викладіть у форму і запікайте 30 хвилин при 180 С.
При подачі закуску викладіть на тарілки і оформіть гілочками естрагону.