Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля - 8 шт.
    вершки - 8 ст. ложок
    цибуля ріпчаста - 2 головки
    цибуля зелена - 250 гр.
    часник - 4 зубчики
    олія рослинна - 2 ст. ложки
    капуста квашена - 200 гр.
    естрагон - 4 гілочки
    перець чорний мелений
    сіль
    Приготування:
    Картоплю відваріть в шкірці, потім очистіть, молоду картоплю можна використовувати з шкіркою. Бульби розріжте вздовж, відокремивши подобу кришечки.
    З гарячого картоплі вийміть частина серцевини і відразу розімніть її вилкою, потім змішайте з вершками і посоліть.
    Для начинки ріпчаста і зелену цибулю дрібно наріжте, часник порубайте. Цибуля і часник обсмажте на олії, додайте капусту і тушкуйте, помішуючи, до її розм'якшення.
    Поперчіть, посоліть, якщо необхідно. Додайте розім'яту серцевину картоплі, перемішайте.
    Бульби картоплі наповніть начинкою і накрийте "кришечками". Картопля викладіть у форму і запікайте 30 хвилин при 180 С.
    При подачі закуску викладіть на тарілки і оформіть гілочками естрагону.