Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г білокачанної капусти,
    5 ст. ложок томатної пасти,
    1 цибулина,
    3 скибочки житнього хліба,
    рослинна олія,
    сіль, перець за смаком.
    Приготування:
    Капусту нашинкувати.
    У сковороду налити трохи масла і викласти капусту. Додати дрібно нашинковану цибулю і готувати на середньому вогні 12-15 хвилин, помішуючи.
    Додати томатну пасту і 100 г води. Посолити і поперчити.
    Тушкувати під кришкою ще 10 хвилин на повільному вогні.
    Скибки житнього хліба порізати невеликими квадратиками і викласти у форму для запікання. Підсушити в гарячій духовці і остудити.
    Подавати капусник в глибоких мисках або супницах. Посипавши перед самою подачею сухарями і прикрасивши гілочки петрушки.
    Приємного апетиту!