Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г білокачанної капусти,
5 ст. ложок томатної пасти,
1 цибулина,
3 скибочки житнього хліба,
рослинна олія,
сіль, перець за смаком.
Приготування:
Капусту нашинкувати.
У сковороду налити трохи масла і викласти капусту. Додати дрібно нашинковану цибулю і готувати на середньому вогні 12-15 хвилин, помішуючи.
Додати томатну пасту і 100 г води. Посолити і поперчити.
Тушкувати під кришкою ще 10 хвилин на повільному вогні.
Скибки житнього хліба порізати невеликими квадратиками і викласти у форму для запікання. Підсушити в гарячій духовці і остудити.
Подавати капусник в глибоких мисках або супницах. Посипавши перед самою подачею сухарями і прикрасивши гілочки петрушки.
Приємного апетиту!