Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
4-5 картоплин,
2 моркви,
1 цибулина,
300 г свіжих шампіньйонів,
рослинна олія,
100 г сметани,
150 мл курячого бульйону,
сіль.
Приготування:
Картоплю обчистити і порізати кубиками. Скласти в горщик.
Моркву обчистити і порізати кружечками, скласти другим шаром.
Гриби порізати скибочками, цибулю дрібно нашаткувати і разом обсмажити в невеликій кількості олії 2-3 хвилини. Трохи посолити.
Скласти в горщик.
Сметану змішати з курячим бульйоном, посолити за смаком.
Влити в горщик. Поставити в духовку і готувати 20-25 хвилин при температурі 180 градусів С.
Викласти на тарілки.
Приємного апетиту!