Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    4-5 картоплин,
    2 моркви,
    1 цибулина,
    300 г свіжих шампіньйонів,
    рослинна олія,
    100 г сметани,
    150 мл курячого бульйону,
    сіль.
    Приготування:
    Картоплю обчистити і порізати кубиками. Скласти в горщик.
    Моркву обчистити і порізати кружечками, скласти другим шаром.
    Гриби порізати скибочками, цибулю дрібно нашаткувати і разом обсмажити в невеликій кількості олії 2-3 хвилини. Трохи посолити.
    Скласти в горщик.
    Сметану змішати з курячим бульйоном, посолити за смаком.
    Влити в горщик. Поставити в духовку і готувати 20-25 хвилин при температурі 180 градусів С.
    Викласти на тарілки.
    Приємного апетиту!