Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
4 картоплини,
100 г свіжих шампіньйонів,
1 яйце,
50 г борошна,
1 морква,
1 цибулина,
рослинна олія,
сіль за смаком.
Приготування:
Картоплю обчистити і порізати невеликими скибочками.
Відварити, розім'яти і остудити.
Додати яйце, борошно і посолити.
Скачати кульки.
Відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини.
Дрібно нашинковану цибулю та скибочками порізані гриби обсмажити на рослинній олії 3-5 хвилин.
Додати терту моркву і посолити.
Викласти колобки в глибоку тарілку і зверху викласти грибну засмажку. Посипати дрібно нарубаною петрушкою. Подавати гарячими зі сметаною.
Приємного апетиту!