Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля - 500 гр.
    помідори - 2 шт.
    оливкова олія - 3 ч. ложки
    зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка
    борошно пшеничне - 3 ст. ложки
    перець чорний мелений , сіль за смаком
    Приготування:
    Картоплю відваріть в підсоленій воді.
    Воду злийте, картопля розімніть.
    Додайте нарізані помідори, олія, зелень петрушки, борошно, сіль, перець.
    Перемішайте. Сформуйте 8 котлеток.
    Обсмажте на олії до утворення золотистої скориночки.
    Подайте гарячими, з гарніром або без, прикрасьте зеленню.
    Приємного апетиту!