Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Не буду категорично стверджувати про приналежність цього блюда японської кухні, але до мене воно прийшло саме під цією назвою. Ці котлетки скоріше схожі на оладки, дуже соковиті, ніжні, смачні і корисні.
    Інгредієнти:
    Капуста морська (заморожена) - 200 г
    Риба (морська, філе) - 500 г
    Яйце - 4 шт
    Вино біле сухе - 30 мл
    Олія для смаження)
    Цукор - 1 ч. л.
    Сіль
    чорний Перець (мелений, з лимоном)
    Борошно (пшеничне) - 30 г
    Салат (листовий)
    Соєвий соус
    Приготування:
    Для цих котлет необхідна заморожена морська капуста, але я робила і з маринованої, на смак це не вплинуло, тільки промийте її від надлишку оцту.
    Беремо філе будь-який морської риби, з якої ви зазвичай робите котлети. Я взяла кижуч.
    Перекручуємо на м'ясорубці рибу і морську капусту. Ці продукти нам знадобляться для добавки у фарш. Я віддаю перевагу саме перцю з лимоном, він найбільш поєднуємо з рибними стравами.
    Спочатку додаємо окремо взяті жовтки, біле сухе вино, перець, сіль і повну столову ложку борошна.
    Все ретельно перемішуємо. Білки збиваємо в піну з цукром і додаємо до фаршу.
    Перемішуємо акуратно фарш. Смажимо наші котлетки на добре розігрітій сковороді з рослинним маслом, накладаємо ложкою, так як фарш не густий.
    Я смажу до зарумянивания, потім доводжу під кришкою на помірному вогні. Зазвичай на кожну порцію йде 15 хвилин.
    Наші котлетки-оладки готові. З цієї порції вийшло 8 штук.
    Подаємо на листку салату з соєвим соусом.
    Фото і рецепт: Міс