Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
500 г квасолі
4 цибулини
250 г копченої грудинки
2-3 ст.л. томатної пасти
1-2 зуб. часнику
1 ч.л. цукру
сіль, перець
лавровий лист
зелень
замочити Квасолю на 5-6 годин в холодній воді. Потім змінити воду і налити її так, щоб вона покривала квасоля зверху на 2 см.
Грудинку нарізати невеликими смужками. Цибулю очистити, тонко нарізати і обсмажити на сковороді в олії, додати томатну пасту, протягом 7-10 хвилин.
Квасоля перемішати, додати грудинку і соус, посолити і поперчити за смаком, додати цукор і лавровий лист, варити протягом 10-15 хвилин.
наприкінці додати пропущений через прес часник. Подавати гарячим з зеленню.