Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 качан капусти (середній)
300 г м'ясного фаршу
3 цибулини
150 мл сметани
сіль, перець
панірувальні сухарі
олія соняшникова
Листя капусти обшпарити підсоленою водою, охолодити, потовщення у листя злегка відбити.
Цибулю обчистити, нарізати кубиками, обсмажити на олії, потім додати м'ясний фарш, посолити і поперчити за смаком, перемішати.
Форму для запікання змастити маслом, посипати панірувальними сухарями, укласти шарами листя капусти і фарш так, щоб верхнім шаром виявилася капуста.
Зверху присипати панірувальними сухарями, злегка окропити маслом, запікати в духовці при температурі 200 с.
Сметану злегка підсолити, коли страва зарум'яниться, зверху залити сметаною і тушкувати до готовності.