Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 качан капусти (середній)
    300 г м'ясного фаршу
    3 цибулини
    150 мл сметани
    сіль, перець
    панірувальні сухарі
    олія соняшникова
    Листя капусти обшпарити підсоленою водою, охолодити, потовщення у листя злегка відбити.
    Цибулю обчистити, нарізати кубиками, обсмажити на олії, потім додати м'ясний фарш, посолити і поперчити за смаком, перемішати.
    Форму для запікання змастити маслом, посипати панірувальними сухарями, укласти шарами листя капусти і фарш так, щоб верхнім шаром виявилася капуста.
    Зверху присипати панірувальними сухарями, злегка окропити маслом, запікати в духовці при температурі 200 с.
    Сметану злегка підсолити, коли страва зарум'яниться, зверху залити сметаною і тушкувати до готовності.