Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* мідії 12 шт.
* тигрові креветки 12 шт.
для соусу:
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* морква 1 шт.
* перчик чилі 1 шт.
* часник 2 зубчіка
* томати 2 шт.
* солодкий перець 2 кольорів 2 шт.
* томатна паста 1-2 ст. л.
* зелень італійська сушена 1/2 ст. л.
* рослинна олія
* сіль, перець, червоний солодкий перець за смаком
* на гарнір: відварений рис
Спосіб приготування:
У сковороді розігріти олію. Часник дрібно нарізати. Маленький перець чилі розрізати навпіл, видалити зерна, дрібно нарізати і викласти разом з часником в сковороду - злегка обсмажити.
Моркву нарізати дрібним кубиком і викласти на сковороду. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти на сковороду.
Солодкий перець нарізати кубиком і викласти на сковороду, перемешать.Томаты нарізати кубиками і викласти до інших інгредієнтів.
Додати до овочів томатну пасту. Акуратно все перемішати, влити 1/2-3/4 склянки кип'яченої води.
Додати трави, сіль і перець, перемішати і згасити всі хвилин 5.Затем викласти в соус мідії.
Викласти креветки, прогріти морепродукти близько 5 хвилин і зняти з плити.
Відварити рис.
Викласти на тарілку рис, розкласти морепродукти і подати до столу.
Приємного апетиту.