Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
На 4 порції:
500 г макаронів, наприклад, пенне або черепашок
1 маленький качан цвітної капусти, порізаний на суцвіття
1 ст. л. оливкової олії
1 маленька цибулина, дрібно порізана
2 зубчики часнику, дрібно порізаних
2 червоних гострих перцю чилі, дрібно порізаних
2 помідори, дрібно порізаних
Інструкції:
1. У великій каструлі з підсоленою водою макарони відварити за інструкціями на упаковці, додавши цвітну капусту разом з маленькими ніжними зеленими листочками на останні 5 хвилин.
2. Тим часом розігріти олію в сковороді і обсмажити цибулю, часник і чилі протягом 3-4 хвилин до м'якості.
Додати помідори і готувати кілька хвилин до м'якості. Додати ополоник води, в якій варяться макарони, потім приправити сіллю і перцем.
3. Злити макарони і капусту не дуже ретельно, щоб цвітна капуста зберегла трохи вологи. Повернути в каструлю і перемішати з соусом. Розділити по тарілках і подавати.