Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.
борошно - 1\\2 склянки
молоко - 1\\2 склянки
рис - 50 гр.
зелена цибуля - 1 пучок
рослинна олія - 1 ст. ложка
сіль , спеції за смаком
Одне яйце зваріть круто, у останніх трьох відокремте жовтки від білків.
Збийте 3 жовтки з молоком і борошном, вмішайте до них збиті в піну білки.
Отриману масу вилийте на велику сковороду або лист і запечіть в духовці. Промийте рис і відваріть його.
Зелений лук порубаєте, злегка обсмажте на олії. Змішайте рис з цибулею і рубаним вареним яйцем, посоліть.
На спечений пласт тіста викладіть рисову начинку і загорніть у вигляді рулету.
Такий же рулет можна зробити і з капустяної начинкою.
Приємного апетиту!