Інгредієнти:
яйце - 8 шт.
помідори - 4 шт.
маслини без кісточок - 2 ст. ложки
сіль
молоко - 2 склянки
зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка
цибуля зелена рубаний - 1 ст. ложка
олія рослинна - 3 ст. ложки
сир адигейський - 150 гр.
салат - 1 качан
зелень кропу - 6 гілочок
знежирений йогурт без цукру - 200 мл
Приготування:
Для омлету збийте яйця, молоко, половину рубаної зелені, сіль. 2 столових ложках розігрітого масла підсмажте 2 омлету. Сир наріжте скибочками, викладіть на гарячі омлети.
Кожен омлет скрутіть трубочкою, розріжте трубочки навпіл. Помідори розріжте на 8 скибочок кожен. Вистеліть листям салату дно тарілок, зверху покладіть трубочки омлету і помідори.
Полийте помідори залишилися рослинним маслом. При подачі оформіть гілочками кропу, маслинами.
Окремо подайте йогурт, заправлений що залишилася рубаною зеленню і сіллю.
Приємного апетиту!