Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г свинини (м'якоті),
2 моркви,
3 картоплини,
1 кабачок цукинни,
1 цибулина,
200 мл м'ясного бульйону,
2 ст. ложки томатної пасти,
зелень петрушки,
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
М'ясо нарізати невеликими шматочками і обсмажити разом з дрібно нашинкованою цибулею.
Кабачки нарізати невеликими кубиками.
Моркву нарізати невеликими шматочками.
В сотейник з м'ясом додати морква, картопля і кабачок.
Перемішати і додати бульйон. Посолити і поперчити за смаком. Тушкувати на середньому вогні 10-15 хвилин. Додати томатну пасту і готувати ще 3-5 хвилин.
Накрити кришкою і дати настоятися. Викласти на тарілку і посипати дрібно посіченої зеленню петрушки.
Приємного апетиту!