Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г свинини (м'якоті),
    2 моркви,
    3 картоплини,
    1 кабачок цукинни,
    1 цибулина,
    200 мл м'ясного бульйону,
    2 ст. ложки томатної пасти,
    зелень петрушки,
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    М'ясо нарізати невеликими шматочками і обсмажити разом з дрібно нашинкованою цибулею.
    Кабачки нарізати невеликими кубиками.
    Моркву нарізати невеликими шматочками.
    В сотейник з м'ясом додати морква, картопля і кабачок.
    Перемішати і додати бульйон. Посолити і поперчити за смаком. Тушкувати на середньому вогні 10-15 хвилин. Додати томатну пасту і готувати ще 3-5 хвилин.
    Накрити кришкою і дати настоятися. Викласти на тарілку і посипати дрібно посіченої зеленню петрушки.
    Приємного апетиту!