Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
картопля - 1,75 кг
яйце для пиріжків - 1 шт.
яйце для начинки - 1 шт.
борошно пшеничне - 25 гр.
капуста квашена свіжа - 250 гр.
олія рослинна - 100 мл
цибуля ріпчаста - 50 гр.
масло вершкове - 90 гр.
цукор
сіль
Приготування:
Відварену картоплю протріть гарячим, додайте сіль, яйце і перемішайте.
Рубану свіжу капусту підсмажте в частині олії, посоліть, додайте пассерованый на олії цибулю, сире яйце, перемішайте.
Квашену капусту підсмажте на олії з цибулею і додайте цукор за смаком, долийте води або бульйону і тушкуйте 30 хвилин.
Картопляну масу зробіть круглі коржики, загорніть у них капустяну начинку, сформуйте пиріжки, запаніруйте в борошні і обсмажити в маслі, що залишилося.
Подайте в гарячому вигляді з розтопленим вершковим маслом.
Приємного апетиту!