Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
гарбуз - 1 кг;
гострий перець, імбир - за смаком;
зелений кардамон - 2-3 коробочки;
сіль (велика, краще морська) - 2 ч.л.
Приготування:
Гарбуз очистити від насіння. Овощечисткой зрізати шкірку. Нарізати скибочками товщиною 1.5-2 см: більш тонкі скибочки швидко висохнуть, а більш товсті вийдуть пареными, а не печені.
вогнетривку форму Змастити вершковим маслом і щільно покласти скибочки гарбуза. Приправити гарбуз гострої паприкою, імбир, кардамон (коробочки залишити цілими).
Посипати крупною сіллю (краще морської): сіль повинна бути великою, щоб не розчинилася відразу, чому гарбуз стане водянистої.
Запікати в попередньо прогрітій до 180 С духовці приблизно 1 годину.
Рецепт: Олена Покровська