Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Нам знадобиться:
пшоно - 0,5стакан;
молоко - 1 стакан;
яйця - 1шт;
сіль - 0,5ч.л;
цукор - 1ст.л;
вершкове масло - 50г;
вода - 0,5л.
Приготування:
Наливаємо воду, додаємо до неї сіль і цукор і доводимо до кипіння. Поки вода закипає - пару раз промиваємо пшоно в теплій воді.
вже В киплячу воду додаємо промите пшоно, варити на слабкому вогні до готовності (7-8 хвилин).
Перекладаємо кашу у горщик (разом з водою, яка, можливо, залишиться в каструльці), додаємо масло, яйця, вливаємо молоко, все ретельно перемішуємо.
Відправляємо в заздалегідь нагріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
Все, наша каша готова!
Від себе:
Я додавала ще родзинки і курагу, але врахуйте, що вони вбирають воду - треба збільшити кількість вода на 0,5 склянки.
Фото і рецепт: horo6aya