Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
кабачків в оливковій олії до золотистої скориночки з обох сторін. Обсушити на паперових рушниках. Розкласти шарами у фарфоровому страві з високими краями.
Кожен шар треба посипати дрібно порізаною часником і м'ятою, посолити. Останній шар повністю покрити оцтом і прибрати на пару годин мінімум (але не більше ніж на добу) в холодильник.
Тушковані кабачки і баклажани з грибами
Інгредієнти:
кабачки
баклажани
гриби
сметана
зелень
ріпчаста цибуля, порізана кільцями
Кабачки і баклажани очистити від шкірки і м'якоті з насінням, нарізати дрібними кубиками, посолити і добре обсмажити в рослинній олії.
Свіжі гриби добре промити теплою водою, ошпарити окропом, нарізати невеликими тонкими шматочками і так само підсмажити в олії.
Змішати разом смажені баклажани, кабачки і гриби, залити солодкої домашньою сметаною і тушкувати в гарячій духовці близько півгодини.
Бутерброди з кабачками "Швидко, смачно, корисно"
Інгредієнти:
Кабачок
Звичайний йогурт - 2 баночки
Сир тертий ( твердий)
Хліб ( за смаком білий, чорний)
Часник, зелень, сіль, манка
Кабачкипорезать на кружки товщиною близько 0,7-1 см, обваляти в манці, підсмажити в олії. Розкласти на плоскій тарілці.
Для соусу йогурт, тертий сир, часник, багато рубаної зелені, сіль змішати. Консистенція - густа кашка.
Викласти соус на кожний ще гарячий кабачок, в тостері підсмажити тонкі шматочки хліба, покласти кабачок на шматочок хліба.
Є можна в холодному і теплому вигляді.
Оладки з кабачків
Інгредієнти:
2 кабачки
1 морквина
1 яйце
6-8 столових ложок борошна
Петрушка, сіль, перець
олія для смаження
Кабачки і морковьпочистить і натерти на терці. Петрушку дрібно порізати. Додати в кабачки і морквину борошно і петрушку, посолити, поперчити.
Додати яйце. Всю масу збити. Ложкою викладайте кабачкову масу на розігріте масло. Обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки.
Подавати зі сметаною.