Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
морква - 2 шт.
перець солодкий червоний або жовтий - 1 шт.
горіхи кешью - 75 гр.
йогурт натуральний (дахі) - 3 ст. ложки
олія (арахісове, кунжутне та ін.) - 2 ст. ложки
насіння чорної гірчиці - 1 ст. ложка
кінза - 2-3 гілочки
сіль
Приготування:
Морква тонко наріжте або натріть на спеціальній тертці довгими смужками. Якщо вона дуже соковитий, відіжміть від надлишків соку. Перець очистити від насіння і плодоніжки.
Дрібно порубайте, щоб потім, в салаті, він не позабивав колір моркви. Горіхи обсмажте на сковороді або під грилем і порубайте. Якщо будете смажити на сковороді, можете додати трохи олії.
Підготовлені продукти посоліть і перемішайте. Додайте йогурт. На чавунній сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Покладіть на сковороду насіння гірчиці та смажте, поки вони не придбають сизий відтінок і не почнуть потріскує.
Масло з горчичными насінням влийте в салат. Додайте подрібнені листя кінзи і перемішайте.