Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
морква - 500г;
рослинна олія - 2-4 ст.л.;
картопля - 300г;
чорнослив без кісточок) - 200г;
ізюм - 100;
цукор, кориця, сіль - за смаком;
вода.
Приготування:
Моркву нарізати тонкими смужками. Картоплю нарізати кубиками.
Помістити моркву в сотейник, посолити за смаком, додати рослинну олію, трохи води і поставити на вогонь.
Коли вода закипить, збавити вогонь, а потім гасити цимес під кришкою до м ’ якості. Періодично помішувати.
Додати до моркви картопля, влити трохи води і готувати на маленькому вогні до м ’ якості картоплі.
Додати родзинки і чорнослив, посипати цукром і варити під кришкою ще хвилин 15. Цимес готовий.
Його можна подати як основне блюдо або як гарнір до м'яса.
Фото і рецепт: Олена Покровська