Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    морква - 500г;
    рослинна олія - 2-4 ст.л.;
    картопля - 300г;
    чорнослив без кісточок) - 200г;
    ізюм - 100;
    цукор, кориця, сіль - за смаком;
    вода.
    Приготування:
    Моркву нарізати тонкими смужками. Картоплю нарізати кубиками.
    Помістити моркву в сотейник, посолити за смаком, додати рослинну олію, трохи води і поставити на вогонь.
    Коли вода закипить, збавити вогонь, а потім гасити цимес під кришкою до м ’ якості. Періодично помішувати.
    Додати до моркви картопля, влити трохи води і готувати на маленькому вогні до м ’ якості картоплі.
    Додати родзинки і чорнослив, посипати цукром і варити під кришкою ще хвилин 15. Цимес готовий.
    Його можна подати як основне блюдо або як гарнір до м'яса.
    Фото і рецепт: Олена Покровська