Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Хочу запропонувати Вам черговий доказ того, як з схожих продуктів різні народи змогли винайти власні неповторні страви. Запрошую Вас до Угорщини.
    У нас знову в рецептурі буде рис і капуста, але смак буде абсолютно інший!
    Інгредієнти:
    * Рис довгозернистий) - 150 г
    * Паприка - 1 шт
    * Сосиски (кабаносси або інші напівкопчені) - 250-300 г
    * Квашена капуста - 400 г
    * Сіль перець
    * Майоран (якщо є) - 1-2 ч. л.
    * Олія - 1 ст. л.
    * Хліб (житній або багетт) - 2 шт
    * Яйце - 3 шт
    * Сметана - 200 мл
    * Паприка мелена (солодка) - 1 ч. л.
    * Цибуля - 1 шт
    * Крохмаль (кукурудзяний або картопляний) - 0,5 ч. л.
    Приготування:
    Відварити довгозернистий рис інструкції.
    Кабаносси (інші сосиски) порізати кружечками.
    Паприку нарізати смужками, а цибуля - невеликими кубиками.
    Думаю, що в зимовий час підійде консервована паприка.
    1 ст.л. масла підсмажити сосиски.
    Вийняти їх шумівкою і відкласти на тарілку.
    На цьому ж жиру обсмажити цибулю з паприкою.
    Додати промиту(!) і віджату квашену капусту. Додати солодку сушену паприку і майоран, перемішати.
    15 хв. Тушкувати під кришкою на повільному вогні.
    Соус: змішати яйця, крохмаль і сметану. Добре посолити і поперчити.
    На дно форми для запікання, змащену маслом, викласти шарами:
    - шар капусти з рисом,
    - шар поджареных сосисок,
    - шар капусти з рисом,
    - шар поджареных сосисок.
    Хліб нарізати невеликими кубиками.
    Повністю покрити запіканку кубиками хліба і вилити зверху рівномірно яично-сметанну суміш.
    Запікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 40 хв. при 180*-200*С.
    І розділити задоволення з рідними та близькими!
    Фото і рецепт: barska