Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 батон
3 помідори
2 червоних цибулини
6 ст.л. маслинового масла
150 г печериць
50 г оливок (фаршированих червоним перцем)
1 ст.л. кедрових горішків
150 г консервованого тунця
2 ст.л. білого сухого вина
1 ст.л. лимонного соку
2 зуб. часнику
сіль, перець
мелений мускат
зелень
Часник очистити. пропустити через прес, змішати з 4 ст.л. маслинові масла.
Хліб нарізати на порційні шматки, полити часникової заправкою.
Викласти на змащене деко і запікати в духовці протягом 5-7 хвилин при 180С.
Фарш 1: помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, подрібнити і змішати з кедровими горішками. 1 цибулину обчистити, дрібно нарізати.
Зелень (базилік, чебрець і інші) промити, обсушити, подрібнити. Змішати з помідорами і горішками.
Фарш 2: печериці очистити, нарізати шматочками. У сковороді на розігрітій олії (2 ст.л.) обсмажити гриби протягом 3-5 хвилин.
Посолити і поперчити за смаком, додати мускат, вино, нарізані оливки, перемішати.
Фарш 3: решту цибулину обчистити, нарізати. З консервованого тунця видалити надлишки масла, змішати з нарізаною цибулею, посолити і поперчити за смаком, заправити лимонним соком.
На готові тости викласти підготовлені інгредієнти.