Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
гарбуз - 1 кг
крупа манна - 80 гр.
молоко - 500 мл
яйця - 9 шт.
масло вершкове - 120 гр.
сир тертий - 60 гр.
родзинки без кісточок - 60 гр.
цукор - 1 ст. ложка
сіль
Приготування:
Гарбуз наріжте кубиками, залити молоком і варіть до готовності. У готову гарбуз всипте манну крупу і, помішуючи, варити 10-15 хвилин.
Масу протріть через сито. У кашу додайте родзинки, жовтки, розтерті з сіллю і цукром, перемішайте. Білки збийте в стійку піну і введіть їх в остиглу масу.
Приготовлену викладіть масу в змащені маслом і посипати борошном форми, посипте тертим сиром, збризніть маслом і запікайте при 180 З 20 хвилин.
При подачі запіканку викладіть з форм і прикрасьте зеленню.
Приємного апетиту!