Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    гарбуз - 1 кг
    крупа манна - 80 гр.
    молоко - 500 мл
    яйця - 9 шт.
    масло вершкове - 120 гр.
    сир тертий - 60 гр.
    родзинки без кісточок - 60 гр.
    цукор - 1 ст. ложка
    сіль
    Приготування:
    Гарбуз наріжте кубиками, залити молоком і варіть до готовності. У готову гарбуз всипте манну крупу і, помішуючи, варити 10-15 хвилин.
    Масу протріть через сито. У кашу додайте родзинки, жовтки, розтерті з сіллю і цукром, перемішайте. Білки збийте в стійку піну і введіть їх в остиглу масу.
    Приготовлену викладіть масу в змащені маслом і посипати борошном форми, посипте тертим сиром, збризніть маслом і запікайте при 180 З 20 хвилин.
    При подачі запіканку викладіть з форм і прикрасьте зеленню.
    Приємного апетиту!