Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* бекон 4 шматка
* печериці 200 г
* цибуля-порей 1/2 стебла
* томати-черрі 6 шт.
* шпинат 200 г
* листя базиліка
* моцарелла 6 кульок
* яйця 2 шт.
* вершки 11% 50 мл
* сіль, перець за смаком
* тертий пармезан
Спосіб приготування:
Бекон нарізати невеликими шматочками і викласти на сковороду, злегка обсмажити. Печериці вимити, розрізати навпіл і викласти на сковороду з беконом. Туди ж викласти нарізану кільцями цибулю-порей.
Черрі розрізати навпіл і викласти до іншими інгредієнтами. Шпинат нарізати і викласти до овочів, перемішати і зняти сковороду з плити. Кульки моцарелли розрізати навпіл і викласти до інших інгредієнтів.
Масу посолити, поперчити за смаком, перемішати. Яйця з'єднати з вершками, злегка посолити і збити. Залити овочі яєчною сумішшю. Посипати страва тертим пармезаном і подрібненими листям базиліка.
Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 10-15 хвилин. Гарячу запіканку подати до столу. Приємного апетиту!