Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * бекон 4 шматка
    * печериці 200 г
    * цибуля-порей 1/2 стебла
    * томати-черрі 6 шт.
    * шпинат 200 г
    * листя базиліка
    * моцарелла 6 кульок
    * яйця 2 шт.
    * вершки 11% 50 мл
    * сіль, перець за смаком
    * тертий пармезан
    Спосіб приготування:
    Бекон нарізати невеликими шматочками і викласти на сковороду, злегка обсмажити. Печериці вимити, розрізати навпіл і викласти на сковороду з беконом. Туди ж викласти нарізану кільцями цибулю-порей.
    Черрі розрізати навпіл і викласти до іншими інгредієнтами. Шпинат нарізати і викласти до овочів, перемішати і зняти сковороду з плити. Кульки моцарелли розрізати навпіл і викласти до інших інгредієнтів.
    Масу посолити, поперчити за смаком, перемішати. Яйця з'єднати з вершками, злегка посолити і збити. Залити овочі яєчною сумішшю. Посипати страва тертим пармезаном і подрібненими листям базиліка.
    Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 10-15 хвилин. Гарячу запіканку подати до столу. Приємного апетиту!